måndag igen!!!

Då var det måndag i morgon igen. Har haft en bra helg. Den gick tyvärr alldeles för fort bara. I lördags var Annelie och hennes familj här och käkade middag, vi hade det jättemysigt. I dag har vi bara slappat, skönt.
Nästa helg åker Hans och jag till Stockholm för en helg för oss själva, det ska bli så skönt att få ladda batterierna lite, det behövs ibland.
Mormor och farmor hjälper till med barnen så det känns tryggt.
Wictor är just nu väldigt tjatig, vet inte riktigt hur vi skall bryta det, han kan upprepa samma sak säkert 10000 gånger på en dag och kräver ett svar varje gång. Det tar på krafterna. Vi har ju diskuterat med Wictors läkare om det finns någon medicin som kan hjälpa till mot denna orolighet som han känner inom sig, men de mediciner som han rekommenderat fungerar ej på Wictor, så det känns ganska tröttsamt faktiskt. Just nu pratar han mycket om sin farmors döda katt och att han skall åka och hälsa på den i himlen. Spelar ingen roll vad för svar vi ger honom, han fortsätter att älta detta. Vad gör man?????.
Men man skall inte klaga, läser en blogg som heter mittlivsabina74.blogspot.com och handlar om en kvinna som har cancer i slutskedet och har sådan fruktansvärda smärtor som man inte kan få bukt på. Mina tankar är hos dig Sabina och din familj, hoppas du kan få hjälp med mer smärtlindring.
Alla mina bekymmer känns så fåniga i jämförelse. Skall försöka leva mer för dagen och njuta av livet lite mer , så länge man kan.

sov gott alla

kram

sofia